Psykolog Kim

About Us

Om mig

Mitt namn

Mitt namn är Kim Eriksson och jag är legitimerad psykolog med inriktning mot KBT. Sedan 2018 har jag behandlat personer inom primärvården.

Jag behandlar depression, ångestproblematik, stress, kris- och sorgebearbetning, relationsproblem samt utmattningssyndrom. Dessutom behandlar jag trichotillomani och dermatillomani, vilket är tvångssyndrom skinpicking och hairpulling.

Jag kan erbjuda en inkluderande möte med förståelse om bland annat funktionsvariation, HBTQI, kink- och polyrelationer. Det finns möjligheter att träffa mig både fysiskt i centrala Malmö och digitalt, utifrån behov. Erbjuder behandling både på svenska och engelska.

Mitt driv

Jag utbildade mig på psykologprogrammet i Uppsala med inriktning mot KBT. Detta då jag tror på en evidensbaserad vård för att ge den bästa behandlingen med så enkla medel som möjligt. Jag arbetar på ett varmt och inlyssnade sätt utifrån det du vill ha hjälp med.

Under psykologutbildningen skrev jag om vulvasmärtor då jag hade landat i att jag skulle vilja arbeta med sexuella problem utöver det breda problembilden jag har jobbat med sedan 2018.

För mig är en inkluderande vård viktigt där alla ska kunna få hjälp oavsett vem man är utan att bli dömd på förhand utifrån uttryck, livssituation eller utseende.

Gå med idag

Den bästa rådgivningen från de bästa psykologerna